Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

"Colectarea selectiva a ambalajelor protejeaza mediul"
Asociatia Romana pentru Ambalaje si Mediu ( ARAM) impreuna cu High Lights Events au demarat in luna decembrie 2010 in Bucuresti programul educational "Colectarea selectiva a ambalajelor protejeaza mediul". Acesta are ca scop invatarea prin interactivitate, dezvoltarea simtului civic si educarea elevilor despre importanta colectarii selective a deseurilor din ambalaje. Proiectul initiat de cate ARAM si implementat de High Lights Events se desfasoara in cadrul Programului National "Educatie pentru Sanatate in Scoala Romaneasca" avand ca Partener Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.
citeste >>
"Vrem un oras curat!"
Asociatia Romana pentru Ambalaje si Mediu (ARAM), impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, si Comisia Nationala pentru Reciclarea Materialelor din cadrul Ministerului Economiei si Comertului, a derulat in perioada 10 ianuarie – 20 aprilie 2006, programul de educare in domeniul gestionarii deseurilor de ambalaje intitulat „Vrem  Un Oras Curat!”
citeste >>
„Sibiu - Capitala Culturala Curata!”
Proiectul a fost demarat in luna februarie a anului curent, in colaborare cu  Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, si Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile. Scopul proiectului este de a educa elevii in domeniul recuperarii, reciclarii si valorificarii deseurilor menajere si, in principal, a deseurilor de ambalaje.
citeste >>
 
„E usor! Zambetul Planetei sta in puterea ta!”

Peste 2.380 de elevi din 33 de scoli aflate pe raza sectorului 3 al municipiului Bucuresti au invatat  cum pot proteja natura prin gestionarea deseurilor in cadrul programului pilot "E usor! Zambetul planetei sta in puterea ta!", initiat de Asociatia Romana pentru Ambalaje si Mediu (ARAM) impreuna cu MAPAM si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

citeste >>