Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

„E usor! Zambetul Planetei sta in puterea ta!”

Peste 2.380 de elevi din 33 de scoli aflate pe raza sectorului 3 al municipiului Bucuresti au invatat  cum pot proteja natura prin gestionarea deseurilor in cadrul programului pilot "E usor! Zambetul planetei sta in puterea ta!", initiat de Asociatia Romana pentru Ambalaje si Mediu (ARAM) impreuna cu MAPAM si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Creativitatea si ingeniozitatea elevilor au fost stimulate printr-un concurs de proiecte pe tema reciclarii, dar mai ales printr-o competitie de creatie de obiecte decorative realizate din deseuri de ambalaje reciclabile.
Pentru suportul acestui proiect a fost editata o carte pentru elevii cuprinsi in proiect ce cuprinde informatii diverse despre gestionarea si colectarea deseurilor de ambalaje, despre ce anume se poate recicla si care sunt efectele actiunii lor pentru viitorul Planetei.
"Dorim ca actiunea initiata de asociatia noastra sa faca din copiii de azi tineri responsabili care sa asigure un viitor Planetei, iar acest fapt trebuie realizat intr-un mod cat mai placut pentru copii", a declarat Silvia Bucur, director general al ARAM.